Besplatna isporuka za narudžbine preko 7000rsd

Pretraga
Close this search box.

Pokloni za žene – savršeni ručno pravljeni kožni proizvodi za moderne žene

Pokloni za žene, pokloni za devojke

Dragoceni trenuci zaslužuju izvanredne poklone, a mi vam predstavljamo kolekciju ručno izrađenih kožnih dodataka, idealnih za dame koje vole eleganciju i personalizaciju.

Naša paleta proizvoda pruža širok izbor ručno izrađenih novčanika, futrola za pasoše, futrola za naočare, card holdera i kožnih kaiševa – svaki od njih predstavlja spoj majstorske izrade i prefinjenosti materijala.

Ono što čini naše proizvode posebnim jeste mogućnost personalizacije. Svaki komad se može prilagoditi po vašoj želji – od imena, inicijala, logotipa do slike, čineći svaki poklon jedinstvenim i posebnim.

Pokloni za žene za svaku priliku

Bilo da je u pitanju rođendan, godišnjica ili praznik, naši ručno izrađeni dodaci su savršeni pokloni za sve prilike. Pridodajte lični pečat svom poklonu i izrazite svoju ljubav i pažnju kroz ove jedinstvene komade

U potrazi za poklonima koji će zauvek ostati u sećanju, naša kolekcija ručno izrađenih kožnih dodataka je pravi izbor. Personalizacija, elegancija i kvalitet su ono što čini naše proizvode posebnim. Zaista, najlepši pokloni dolaze iz srca.

Evo nekih primera za poklone za žene:

Ženski novčanici

Savršeno se prilagođavajući svakodnevnim potrebama, naši kožni novčanici za žene nude elegantne opcije skladištenja novca i kartica, kombinujući vrhunsku izradu sa praktičnošću.

VI BIRATE BOJU KOŽE I BOJU KONCA

Futrole za naočare

Naše futrole za naočare su kreirane da udovolje istinskom ljubitelju mode – ručno izrađene od kvalitetne kože, pružaju zaštitu uz dodir elegancije za vaše omiljene naočare.

Kožni kaiševi za žene

Kolekcija naših kožnih kaiševa za dame nudi beskrajnu eleganciju uz izdržljivost kože, pružajući savršen spoj stila i funkcionalnosti.

Futrola za pasoš

Savršeno prilagođene dimenzijama pasoša, naše futrole od prave kože su simbol praktičnosti i elegancije, čuvajući vaš najvažniji putni dokument sa stilom.

ZA SVE PROIZVODE VI BIRATE BOJU KOŽE I KONCA, KAO I PERSONALIZACIJU.

Podeli:

Zaprati nas

Drugo sa bloga: