Besplatna isporuka za narudžbine preko 7000rsd

Pretraga
Close this search box.

Vertical Classic sa pregradom za sitan novac

3.800 RSD

(1 recenzija korisnika)

Ovaj novčanik pored dugog i glupog imena sadrži i tri pregrade za kartice, pregradu za kovanice i pregradu za novac u punoj duzini. A reći ćemo Vam i jednu tajnu – iza pregrade za sitan novac se nalazi još jedna pregradica za kartice ili papiriće. 😉

Ukoliko želite kombinaciju boja kože molimo Vas naglasite u napomeni. 🙂

Dimenzije novcanika su: 105 x 105 mm

Ukoliko želite graviranje potrebno je uplatu izvršiti unapred podatke za uplatu ćemo vam poslati mejlom Graviranje inicijala ili imena je besplatno dok ukoliko želite tekst, logo ili sliku doplata je 500 dinara.

Opis

Ženski novčanik koji idealno staje u svaku torbu zbog svojih manjih dimenzijja. Boje su ono što ovaj novčanik čine šarmantnim i neodoljivim, zato smo pripremili veliku paletu boja a mogućnosti za kombinovanje su neograničene.

Unutrašnjost novčanika je dobro organizavana sa 4 pregrade za kartice pregradom za kovanice i pregradom za papirni novacu punoj dužini.  Iako novčanik sadrži 4 pregrade za kartice svaka pregrada može da smesti po bar 2.

Ukoliko želite kombinaciju boja kože molimo Vas naglasite u napomeni. 🙂

Dimenzije novcanika su: 105 x 105 mm

Dodatne informacije

Boja konca

, , , , , , , , , , ,

Boja kože

, , , , , , , , , , , , , , , , , ,

1 recenzija za Vertical Classic sa pregradom za sitan novac

  1. Vanja

    Odličan izbor modela za žene, praktičan i pun pregrada, a s druge strane nije glomazan, tako da može stati i u manje torbe.

Dodaj recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *