Besplatna isporuka za narudžbine preko 7000rsd

Pretraga
Close this search box.

5 razloga zašto kupiti personalizovani kožni novčanik

Možete posmatrati četiri uobičajene stvari koje prosečan muškarac nosi sa sobom svaki dan: ključeve, sat, telefon i novčanik. Muškarci ne vole da nose mnogo stvari. Ali ono što vole je funkcionalnost. Klasični novčanici su najfunkcionalniji, dok manji novčanici pomažu da stvari budu jednostavne.

Muškarci su jednostavni uzmu samo ono što im treba, i to je to. Naročito novčanike, u koje stave samo potrebne kartice i novac. Zato su personalizovani novčanici ono što muškarci zaista vole,m a evo i nekoliko razloga:

Trajnost i kvalitet

Prirodna koža je dokazana i testirana kao najbolja i najkvalitetnija.

Većina muškaraca voli da čuva svoje novčanike koliko god može, posebno kada su personalizovani. Sa pravom prirodnom kožom novčaniku, će bicti potrebne godine pre nego što se ishaba. Otporan je na ogrebotine i izgledaju bolje što se duže koristi.

Stil

Kožni novčanici dokazuju da i muškarci imaju svoj stil, što je jedan od razloga zašto su oni najčešći izbor muškaraca.

I, naravno, ko bi odstupio od klasičnog vintage dizajna koji samo koža može da podnese sa autentičnošću?

Fleksibilnost

Zbog izdržljivosti i bezvremenskog stila kožnih novčanika, možete ih lako nositi gde god da krenete. Osećaćete se sigurno čak i kada krenete na avanturističko putovanje jer vas neće izneveriti na putu.

Nije baš vodootporan, ali čak i kada se pokvasi, neće se oštetiti. Možete samo ostaviti da se osuši i ponovo je kao nov.

Prodaja kožnih novčanika

Budite oprezni pri kupovini kožnih novčanika. Do njih zapravo nije teško doći, iako se svuda pojavljuje imitacija kože.

Kod nas možete pogledati izbor kožnih novčanika koji su ručno rađeni od prirodne teleće kože, i možete personalizovati svaki proizvod, inicijalima, logotipom ili slikom.

Podeli:

Zaprati nas

Drugo sa bloga: