Besplatna isporuka za narudžbine preko 7000rsd

Pretraga
Close this search box.

Saveti za održavanje kvalitetne kožne galanterije

Kožni proizvodi su predivni modni detalji koji mogu da traju godinama. Međutim, da bi vaši kaiševi, novčanici, futrole za pasoše, card holderi i privesci izgledali sjajno i trajali što duže, potrebno je da se o njima brinete na pravi način. U ovom tekstu ćemo vam dati savete za održavanje kvalitetne kozne galanterije, kako bi vaši omiljeni aksesoari uvek izgledali kao novi.

  1. Čišćenje kožne galanterije – prvo pravilo je da ne koristite abrazivne materijale za čišćenje, kao što su hemijska sredstva, sunđeri sa grubom površinom ili bilo šta što bi moglo da ogrebe površinu. Umesto toga, koristite vodu i blagi sapun, a nakon toga obrišite mekom krpom.
  2. Korišćenje proizvoda za održavanje – Postoje različiti proizvodi za održavanje kožne galanterije koji su namenjeni da održe mekoću i sjaj kože. Nanesite ih lagano na površinu kozne galanterije i koristite čistu krpu da ih izmasirate.
  3. Izlaganje suncu i vodi – Kožna galanterija ne voli vodu i ne podnosi direktne sunčeve zrake, zbog čega bi trebalo da izbegavate izlaganje vaših aksesoara ovim elementima. Ako ih ipak izlažete suncu, koristite sprej za zaštitu od UV zraka. Ako se vaši aksesoari pokvare zbog vode, pustite ih da se suše prirodno.
  4. Skladištenje – Kada ne koristite vaše aksesoare, neka budu dobro skladišteni. Idealno bi bilo da ih držite u kutiji, torbi ili na nekom drugom mestu koje je suvo i dobro provetreno.
  5. Upotreba kožne galanterije – Iako je kožna galanterija izdržljiva, izbegavajte da je previše opterećujete. Nemojte pretrpavati vaše novčanike, kaiševe i futrole za pasoše, već ih koristite u skladu sa njihovom namenom.

Nadamo se da vam ovi saveti mogu biti korisni za održavanje vaše kožne galanterije i da ćete tako uvek izgledati besprekorno. Ako imate dodatnih pitanja ili saveta, slobodno nas kontaktirajte.

Podeli:

Zaprati nas

Drugo sa bloga: